1. FC Magdeburg, Hertha BSC'yi nasıl başarılı bir şekilde çalışılacağını şart koşar

Ethereum

New member
Başarılı olması gereken “daha saldırgan, çekici” futbol projesi, Hertha BSC'de teknik direktör Cristian Fiél ile başarısız oldu. Bir kez daha son beş ya da altı yıl içinde, kahramanları doğal olarak değişen Capital Club'dan sorumlu olanlardan sorumlu olanlar çöp kutusu için olgunlaşıyor. Şimdi Hertha, 2019'dan beri yeni baş antrenör ve genel onbirinci futbol öğretmeni olan Stefan Leitl (47) ile dağınık sezonu kurtarmak ve her koşulda üçüncü bölüme yaklaşmaktan kaçınmak zorunda.

1. FC Magdeburg 2. Bundesliga'yı karıştırıyor

Benim için Hertha şimdiye kadar bu ikinci bölümdeki en büyük hayal kırıklığı oldu. Acaba neden diğer kulüpler, daha düşük finansal kaynaklar, daha az izleyici, daha az üye, daha kötü bir altyapı ve evden çok daha küçük bir arena yaşlı bayan rütbe var? Her şeyden önce Hertha'nın 1. FC Magdeburg'un yakın mahallesinde, 1974 Kupa kazananlarının Avrupa Kupası galibi bile. GDR futbolunda ebedi benzersiz bir satış noktası olarak kalacak bir zafer.

Ligdeki en başarılı takım (9 galibiyet/28 puan!) Mingers, ayrıca bir yıllık ev zafer laneti masa liderlerine karşı kırıldı. Toplam kontrast programı Hertha BSC'yi sunar. Maik Franz (43), bir zamanlar Magdeburg'da ve Hertha'da profesyonel UA ve daha sonra 1. FCM'deki lisans oyuncusu bölümünün başında, Hertha'daki durum “dramatik” görüyor. Franz bana kulüpteki her şeyi gerçekten sorguladığımı söyledi, aksi takdirde ikinci ligde yıllar olabilir.

Bir zamanlar 1974 Avrupa Avrupa'nın bazı kahramanlarını, bir Wolfgang Seguin, Manfred Zapf, Jürgen Pommerenke ve elbette Jürgen Sparwasser'ı tanıdım. Şimdi Saksonya-Anhalt'ta kulübü dört gözle bekliyorum. Hertha'nın doğu futbolundaki rakibi ilk kez Bundesliga'ya kalmış olabilir, bu da “tarihi” olurdu. Hertha ise üçüncü bölümün kenarında tökezler! En son, bu, antrenör Jürgen Röber'in Wattenscheid 09'da ACh ve Krach ile ikinci bölümün son gününde Wattenscheid 09'da 0-0'da, son anda kurtarmayı getirdiği Haziran 1996'da gerçekleşti. Şimdi ne oluyor – 29 yıl sonra – olağanüstü on iki maçta?

1990'dan itibaren birçok türbülanstan sonra Magdeburger'ların başarısının sırrı, dört yıldır koçluk pozisyonunda süreklilik olmuştur. Christian Titz (53) 12 Şubat 2021'den beri koç olarak görev yapmaktadır. Bu dönemde Hertha beş futbol öğretmeni istihdam etti – iki kez Pal Dardai, Tayfun Korkut, Felix Magath, Sandro Schwarz ve Cristian Fiél. Sadece Dardai ve Magath başarılı bir iş yaptılar.

Maik Franz şöyle diyor: “Titz altında, her profesyonel tam olarak ne yapacağını bilir. Oyuncular koçlarına güveniyorlar, çünkü onları daha iyi hale getiriyorlar ve hepsinin birlikte başarılı olduğunu görüyorlar. 1. FCM ayrıca bir karar verme spor yönetimi ve görünüşte iyi ağlı izciler var. İnanılmaz bir darbe, küçük bilinen ikinci bölüm kulübü Helmond Sport'tan alabileceğiniz Hollanda Martijn Kaars ile inanılmaz bir darbe aldı. Merkez ileri, ligin başında 15 gol ve altı asist ile büyülenmiş!

Hertha BSC neden Hollanda'da bir forvet bulamadı?

Hertha neden Kaars gibi bir adamı Haris Tabakovic'in halefi olarak bulamadı – ne yaz aylarında ne de kış tatili sırasında? Bu ciddi bir başarısızlıktı! Hertha Hollanda'da iyi ağa sahip olmalıdır. Dick Van Burik (oyuncu danışmanı), Bryan Roy (uzun bir süre Ajax Amsterdam'ın antrenör olarak aktif) veya Johnny Heinga (Ajax'ın U19'daki eğitimli kaars) ile bazı eski Hertha profesyonelleri Hollanda'da yaşıyor. ..

Hertha'ya karşı 1. FCM'nin son doğrudan düellosunda Berlinler Magdeburg'da 3-1 kazandı ve en iyi oyunlarından birini sundu. Bu geçen yıl 29 Kasım'da oldu. Her iki takımın her birinin 21 puanı vardı. O zamandan beri Hertha dört puan kazandı, ancak Magdeburg 17 puan! Kimse bunu bana açıklayamaz.