Antrenör Pal Dardai oyuncularını nasıl daha agresif hale getiriyor?

Ethereum

New member
Hertha antrenörü Pal Dardai, birkaç haftadır antrenmanlarda yeni yöntemler kullanıyor. Macar oyuncu, üst üste yenilgisiz oynanan dört maça atıfta bulunarak, “Biraz daha eski kafalı” dedi. 48 yaşındaki oyuncu, yeni yaklaşımla öncelikle savunmayı güçlendirmek istiyor ve fiziksel, agresif savunma çağrısında bulunuyor.

“Göründüğü gibi çalışıyor. Son birkaç haftadır takımın gerçekten ileriyi savunduğu ve güvenli bir mesafeyle değil, fiziksel çabayla oynadığı daha fazla sahne gördüm,” dedi antrenör Pazar günü Karlsruher SC'deki maç öncesinde (13:30 / Sky).

Yaklaşık 5.000 Hertha hayranı bu yolculuğa çıkıyor


Hertha Pazar günü üst üste üçüncü galibiyetini alabilir. Baden takımı şu anda başkent kulübünün sadece bir puan gerisinde bulunuyor. Takıma Karlsruhe'ye kadar yaklaşık 5.000 taraftar eşlik edecek. Dardai, bunun gibi bir deplasman maçının oyuncular için her zaman zorlu olduğunu vurguladı. “Evden uzakta olduğunuzda, uzun bir yolculuğa çıktığınızda ve evde uyumadığınızda durum farklı.”

Orta saha oyuncusu Michal Karbownik hafta boyunca diz problemleri yaşadı ancak Dardai defans oyuncusunun oynayabileceği konusunda iyimser. Macar oyuncu, geçen hafta Rostock'a karşı alınan 4-0'lık galibiyetteki gibi oynamak istiyor.