Bir yıl önce aksine, Fabian Reese sahada olabilir

Ethereum

New member
Bir önceki hafta Ludwigsfelde'deki ilk test maçında çift paketinden sonra Fabian Reese, BFC Dinamo'ya karşı Hertha BSC'den Clear 6-0'da isabet etmeden kaldı. Pazar günü Boxhagener Platz'daki bit pazarında hala iyi bir ruh halindeydi ve Pazartesi günü TSV Havelse'ye karşı Salı günü bir sonraki test oyununa hazırlanmak için zaten eğitim alanında yer aldı. Önümüzdeki sezon için temel bilgilerin atıldığı hazırlığın ilk günlerinde normal yük.

Neredeyse bir yıl önce, Fabian Reese Cottbus'ta ciddi şekilde yaralandı

Bir veya diğer oyuncu kesinlikle koklarken, Reese mevcut aşamayı farklı gözlerle öncesi sezonun Haberin Detaylarıına karşı görmelidir. Geçen yılın Temmuz ayında, Energie Cottbus'taki test oyunundaki fark oyuncusu o kadar kötü yaralandı ki, birkaç ay duraklamak zorunda kaldı ve geçen sezon sadece 18 göreve getirdi. Özellikle Cristian Fiél'in Stefan Leitl'e koçluk değiştirmesinden sonra hizmetlerini geçen sezonun ikinci yarısında gören herkes, Hertha BSC'nin sezonun ilk yarısında Fabian Reese ile ve promosyona karşı oynamak yerine çok fazla puan bırakmayacağını fark etmiş olabilir.

Reese, birkaç aydır gücüne sahipti, çok sayıda söylentinin aksine, Hertha BSC'de nerede olduğunu açıkladı ve Westend'den ekiple Bundesliga'ya terfi etmeye başlamaktan daha fazlası gibi görünüyor. Ancak bu yaz, diğer oyuncular muhtemelen yaralanma sorunlarıyla uğraşmak zorundalar. Her şeyden önce: John Anthony Brooks. Başlangıç on bir çıkışında, yaz transfer penceresinin bitiminden kısa bir süre önce Hertha BSC'ye döndükten sonra, ilk eğitim seansında kendini yaraladı ve BFC 15 dakika sonra bittikten sonra bir oyun oynamadı.

Brooks baldırda bir bıçak hissetti. Oyundan önce, Pascal Klemens ısındığında büküldü ve muhtemelen bir kapsül ve bant yaralanması geçirdi. Hertha teknik direktörü Stefan Leitl, “Gerçekten bizim için son derece acı söylemeliyim.” Her iki oyuncu ile uzun molalar tükeniyor. Resme göre, Hertha BSC'nin Cuma günü ayrılacağı Kitzbühel'deki eğitim kampında, her iki oyuncu da gelmemeli.

Böylece, Pazar günü Danimarka Kulübü Bröndby'ye (14:00) ve Türk kulübü İstanbul Basaksehir FK (18:30) 'a karşı iki test maçında da kayıp olacaklar. Öte yandan Fabian Reese, önyargısız hazırlıktan gelmeye devam edeceğini ve bu sefer sezonun başında ve ötesinde eksik olmayacağını umacak.