Hertha BSC ayrıca Hannover 96'ya karşı geç bir yenilgi yaşadı.

Ethereum

New member
Hertha antrenörü Pal Dardai'nin sezonun son maçında talep ettiği galibiyet serisi, başlamadan sona erdi. Berlinliler Cuma akşamı Hannover 96'ya karşı sadece 1-1 (1-0) berabere kaldı. İkinci Bundesliga sezonunda sıklıkla olduğu gibi, geç bir darbe yaşandı. Duruş süresinde Enzo Leopold, Aşağı Saksonya adına eşitliği sağladı. Üçüncü sıranın on puan gerisinde yer alan Hertha için birinci klasmana dönüş fikri artık matematiksel olarak ortadan kalktı. Marc Oliver Kempf, Olimpiyat Stadı'nda 59.192 seyirci önünde Berlin'in ilk golünü 13. dakikada attı.

Dardai sezonun son dört maçında motivasyon olarak dört galibiyet planını açıklamıştı ama boşuna. Cuma akşamı eğlenceli ve rahat bir futbol beklenebilir. Başlama vuruşundan önce Hertha, sözleşmesi geçen yaz sona erdiğinden beri kulüpsüz kalan eski kaptanları Marvin Plattenhardt'a dostane alkışlarla veda etti. Eski milli oyuncu spor ayakkabılarının arabada olduğu konusunda şaka yaptı.

Aslında sol arkadaki Plattenhardt pozisyonunda Michal Karbownik'in kaybı nedeniyle boşluk oluştu. Elbette Hertha antrenörü Pal Dardai Deyovaisio Zeefuik'i seçti.

Hannover üst direğe iki kez vurdu


Hollandalı oyuncu, her zamanki gibi iyi oynayan Fabian Reese'in yanı sıra, iyi futbol arzusu olan oyunculardan biriydi. Hertha adına Haris Tabakoviç (3.) ve konuk takım adına Nicolo Tresoldi (8.) kaleye ilk yaklaştıktan sonra, Palko Dardai'nin kullandığı köşe vuruşunda Kempf kuvvetle ayağa kalktı ve kafa vuruşuyla Hertha'ya liderlik yaptı.


Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.



Pal Dardai, ekibinin zafere giden yolda ilan edilen yolda olduğuna erkenden inanabildi. Ama asla emin olamıyordu. Hannover, Berlin'in savunmasındaki ihmalkar derecede geniş alanları defalarca fark etti ve daha fazla şansla daha erken eşitleyebilirdi. Lars Gindorf (20.) ve Louis Schaub (42.) üst direğe çarptı.

İkinci yarıda Hertha uzun süre cezasız bir şekilde yönetim moduna geçmeyi başardı. Hannover'in puan kazanma çabaları fazlasıyla zararsızdı. Ama sonra Leopold kafa vuruşuyla vurdu.