İtalya'da çok sayıda güneş, Hoffenheim'da çok sayıda gölge

Ethereum

New member
Avrupa'da en çok aranan koç kim? Açıkçası: Bir zamanlar İspanya ile dünya şampiyonu ve 2010 yılında orta saha oyuncusu olarak iki kez Avrupa şampiyonu olan Cesc Fabregas. 38 yaşındaki şu anda üçlü infazın en iyisi olmalıydı. Neredeyse her hafta başka bir yerde istenen bir koç olarak hareket etti: Bayer Leverkusen, Xabi Alonso'nun halefi olmasını istedi, RB Leipzig de hizmetleri için kampanya yürüttü ve nihayet Inter Milan, ancak küçük kulüp Como 1907'de kaldı.

Como 1907, İtalyan ipucuna adım adım yönlendirilecek

Nedeni anlaşılabilir: İtalya'nın A serisindeki tanıtılan takımla, geçmiş şampiyonada sansasyonel olarak onuncu yere ulaştı, genellikle Turin, Milan ve Napoli'den tanınmış rekabete meydan okudu ve bir futbol masalı üzerine yazmaya devam ediyor. Buna ek olarak, kulüp patronları, varlıkları yaklaşık 40 milyar avro olduğu tahmin edilen Robert ve Michael Hartono, koçun nerede olduğu için kalabalıktı. Como 1907'yi lig ipucuna doğru adım adım liderlik etmek isteyen saygın iş adamları olarak kabul edilirler. Ayrıca turist hotspot Comer See ile gol atabilirsiniz – Giuseppe Sinigaglia Stadyumu doğrudan bankasında.

Dikkat çekici: 2018/19 Como, yükselişin ardından tırmanmadan önce İtalya'nın en yüksek amatör ligi olan D Serisi'nde hala tekmeliyordu.

Neden söylüyorum? Çünkü Hertha BSC'den eski bir profesyonel olan Marc-Oliver Kempf (30), bir önceki yılın yazından bu yana neredeyse durdurulamaz yükselişin bir parçası oldu ve güzel Comer See'de muhteşem bir işyerine sahip. Film ve futboldan ön plan, uzun zamandır Villas'taki gölün kıyısındaydı. Merkezi savunmacı, Ağustos 2024'ün sonunda Hertha'dan taşındıktan sonra şu anda güneşli tarafta yaşıyor.

Neredeyse aynı zamanda, en golcü Haris Tabakovic (30) da başkentten ayrıldı, ilk bölüm kulübü TSG 1899 Hoffenheim'ı işe aldı ve karanlık taraftaki resim alanında kaldı. İsviçre Bosnier bir rüyayı yerine getirmek, Bundesliga'da oynadığınızdan ve “daha yüksek” çağda hala kazançlı bir sözleşme imzalamak istedi. Ancak Tabakoviç zor zamanlar geçirdi ve huzursuz bir ortama girdi. On oyun gününden sonra, Pellegrino Matarazzo'dan Christian Ilzer'e koçluk değişikliğini yaşadı, Hertha yakınlarındaki 2. Bundesliga'nın golcüsü ve Banka Press veya Hoffenheim'daki Joker'den mutasyona uğramıştı. 22 görevde üç gol ve bir yardım yapmayı başardı. On bir başlangıçta sadece altı kez idi ve 16 kez (!) İkame edildi. Söylentiler hızla ortaya çıktı, Hertha Tabakovic'ten Berlin'e dönüş üzerinde çalışıyordu. Ama bu gerçekçi değil. Sonuçta, Hertha bir önceki yıl üç milyon avro aldı.

Marc-Oliver Kempf

Marc-Oliver Kempf için de, sonsuza dek clammy Hertha'nın 2,5 milyon avro transferi var. Geçen yılın yazında Fabregas'tan bir çağrı aldı (“Fantastik Bir Duygu”, Kempf diyor) ve Como 1907'deki büyük futbol dünyasını göz alıcı bir ortamda kokladı. Kempf hızla “Giocatore Titolare” e yükseldi, on bir başlangıçtaki normal oyuncuya. 31 oyun oynadı, başlangıç dizisinde 30 kez oldu. Sport1 ile yapılan bir röportajda Kempf, Fabregas hakkında Raved: “Futbol anlayışının, açık liderliğinin ve rahatlığı onu ayırt ediyor. Fabregas'ın sadece beni değil, hepimizi daha iyi hale getirdi. Daha da yükselmek istiyor.”

Kempf'in üst topu artık “FC Hollywood Italia” nın bir parçası. Fransız futbol dünya şampiyonu Thierry Henry, tanınmış aktörler Hugh Grant, Adrien Brody, Andrew Garfield (“Spider-Man”) veya Kate Beckinsale'yi düzenli olarak öfkelendirdiğinde hissedar. Yakınlarda bir villa olan süperstar George Clooney henüz orada değildi. “A serisinin aşırı bir cazibesi var,” diyor eski Herthaner. İtalya şimdi KEMPF'yi futbolcular için özlem yeri olarak tanımlıyor. Hiç şaşmamalı, güzel bir spot dünyada yaşıyor ve oynuyor.