Kemal Can kimdir Bilgi Üniversitesi ?

Deniz

New member
Kemal Can Kimdir? Bilgi Üniversitesi'nde Bir Fenomenin İzinde!

Herkese merhaba forumdaşlar! Bugün öyle birini konuşalım dedim ki, her yönden tam bir "Bilgi Üniversitesi efsanesi". Evet, Kemal Can'dan bahsediyorum. Kimdir, nedir, ne yapar, acaba okulumuzda saklı bir süper kahraman mı, bir kahveci mi, yoksa gizli bir dizi karakteri mi? Hep birlikte çözmeye çalışacağız! 😜

Kemal Can: Herkesin Tanıdığı, Ama Kimsenin Tam Anlayamadığı Kişi

Siz de Bilgi Üniversitesi'nde okuyan bir arkadaşınızın ismini “Kemal Can” olarak duyduğunda, ilk önce kim olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz değil mi? Adı sürekli duyuluyor, ama biz “Bu Kemal Can ne iş yapar?” diye bir türlü çözemiyoruz. Kimileri ona "gizemli bir lider" diyor, kimileri "mutlu bir ruh" diyor, ama bir gerçek var ki, Kemal Can’ı tanımayan yok!

Erkekler olarak bizler genelde çözüm odaklıyızdır. Hani herkesin bir problemi vardır, biz de tam o sırada "Şunu yapalım, bunu yapalım, bu şunu çözebilir, o da bunu halledebilir" diye planlar kurarız. Ancak Kemal Can, bu soruları en sakin şekilde yanıtlıyor, bu kadar sakinlikte bir strateji var mıdır diye bir an düşünüyoruz. Durum şöyle ki: “Herkes çözüm peşinde, o ise çözümden çok sorunun asıl kaynağına iniyor!” Peki, bir strateji mi var? Evet. “Rahat ol, çözüm hep sende!”

O kadar stratejik ki, Kemal Can’ı tanıdıktan sonra, bir gün bir ilişki sorunu yaşasanız, kendinizi ona “Abi ne yapmam lazım?” diye sorarken bulabilirsiniz. Bu sorunun cevabını sadece Kemal Can verebilir! (Ve evet, erkekler çözüm odaklı oldukları için işin içine girdiğimizde, "Klasik Kemal Can" tavsiyeleri alabiliriz.) 😎

Kemal Can ve Kadınların İlişki Odaklı Yaklaşımı: Kemal Can'ın Empatik Yönü

Tabii, Kemal Can'ı kadınlar da çok sever! Neden? Çünkü o, kadınların ilişki odaklı yaklaşımına da tam bir "ağa" gibidir. "Empati" dediğimizde, Kemal Can'ı kimse geçemez! İlişkilerde ne kadar doğru adım atılacağını, en doğru zamanın ne olduğunu, ve tabii ki karşındaki kişinin ne hissettiğini mükemmel şekilde çözebilir.

İlişki odaklı kadınlar, her zaman daha "duygusal" yaklaşırken, erkeklerin çözüm odaklı yaklaşımları bazen empatiyi göz ardı edebiliyor. Kemal Can ise her iki tarafı da anlayıp, hem stratejik hem de empatik bir yaklaşım sergiliyor. Hani "Hayat bir yolculuktur, yolculukta da empatiyle yürüyün" dediği zaman, bir kadın bakışıyla “Aman Allah'ım, bu adam çok doğru söylüyor!” diyorsunuz.

Ve tabii ki, Kemal Can'ın Bilgi Üniversitesi'nde hem arkadaşlarıyla hem de öğretim üyeleriyle kurduğu o empatik bağlar, onu gerçek bir "sosyal çılgın" yapıyor! Zaten bir insanın bu kadar dikkatli ve hassas olması, bir noktada “kesin bu insan bir şeyleri çok iyi anlıyor!” dedirtiyor. Yani hem strateji, hem de insan ruhunu anlama noktasında müthiş bir dengeye sahip.

Kemal Can: Biraz “Dijital Zeka”, Biraz “Zeka” ve Tabii ki Biraz “Mizah”

Ve gelelim Kemal Can’ın daha dijital zekasına... Gerçekten Bilgi Üniversitesi'nde dijital dünyanın içine doğmuş biri gibi görünüyor! Hem derslerde hem de sosyal medyada, öğrencilerin yüzüne hiç beklenmedik bir anda gülümseme yerleştiren şakalar yapabiliyor. Hani bazen ders arasında telefonunuza bakarken bir de ne göresiniz, Kemal Can bir video paylaşmış. “Evet, öyleydi ama ben bu soruya bakarak ne diyordum ya?” dediğiniz anlar çok sık yaşanır!

O kadar zeki ve mizahi bir kişi ki, onunla ilgili komik anekdotlar bile, yolda yürürken bile size neşe verebilir. Sınıf arkadaşı, öğretmen, ya da öğrenciler… Herkes bir noktada "Kemal Can anı" yaşamış, gülmüş, şaka yapmış ya da en azından bir mesajını takip etmiştir.

Kemal Can’a Yönelik Yorumlar: Kim Kimdir?

Şimdi, forumdaşlar, burada durmayalım. Biraz yorum yapalım! Kemal Can hakkında kim ne demiş? Hangi anınızda Kemal Can’ı böyle bir "hayat rehberi" olarak gördünüz? Tabii ki, bu yorumlar birer şaka da olabilir, tamamen mizahi bir bakış açısıyla yazabilirsiniz. Kim bilir belki aramızda başka Kemal Canlar da vardır, ama bir bilginin gerçek değeri zamanla anlaşılır.

Hadi bakalım, hep birlikte Kemal Can’ın hem stratejik, hem de empatik tavırlarını biraz daha detaylandıralım ve bakalım kim ne düşünüyor!

Peki, sizce Kemal Can’ın stratejik ve empatik tavırları arasında bir denge kurmasının sırrı nedir? Hadi bakalım, merakla yorumlarınızı bekliyoruz!