Hertha Kaptan Toni Leistner, Max Kruse

Ethereum

New member
İkisi de hafta sonu zafer kazandı, ancak aşamalar oldukça farklıydı. Max Kruse Cumartesi akşamı eşi Dilara ile birlikte “Schlag den Star” tV formatı ile ortaya çıkarken, Toni Leistner, 2. Bundesliga'daki Eintracht Braunschweig'de Hertha BSC ile açık bir 5-1 galibiyetini kutladı. 36 yaşındaki Kruse profesyonel kariyerini Aralık 2023'te sona erdirmiş ve sadece geçen yılın Mart ayından bu yana BSV al-Dersimspor'un ikinci takımı için sadece Bölge Ligi A'da tekmeliyor olsa da, eski profesyonel Martin Harnik ile birlikte çalıştığı podcast “Flattball” da daha büyük bir sahnede futbol hakkındaki yorumlarını düzenli olarak veriyor.

Toni Leistner, adını adlandırmadan Max Kruse'u eleştiriyor

Toni Leistner'ın bu podcast'i düzenli olarak dinlediği veya geçen haftanın içeriğinden sadece rüzgar alıp almadığı bilinmiyor. Her halükarda, Braunschweig'deki maçtan sonra, Sky ile bir röportajda dolaylı bir şekilde vardı: “Bölgenin farklı bir bölümünde geçmişi olan ve sadece üzülen ve bunu söylememiz gerektiğini söylememem. Biz, ama başka şeylere konsantre olmalılar.

Her halükarda, açıklama, Hertha kaptanının ifadeleriyle Max Kruse anlamına geldiğine şüphe bırakmıyor. 2020'den 2022'ye kadar Köpenick'in diğer bölgesindeki 1. FC Union Berlin'de oynamıştı, bu sezondan bu yana Hangar 7'de oyunlarını yapan Baller League'deydi, takım yöneticisi ve Hollywood United'dan zaman futbolcusu, ancak özellikle geçen hafta Hertha BSC üzerinden sürdü. “Bu gerçekten salatalık.

Braunschweig'deki zaferden önce aldığı tüm acılarla, eski Birlik forveti Charlottenburg'un bir inişi olurdu: “En sevdiğim kulüp olmasa bile, bu benim için çok fazla olurdu.” Braunschweig'deki 5-1 ile Toni Leistner ve takım arkadaşları, tüm eleştirmenlere bu inişi tüm güçleriyle önlemek istedikleri bir spor açıklaması verdiler. Max Kruse'a yönelik sözlü ifade, kaptan için gözle görülür bir şekilde iyiydi. Ve belki de Braunschweig'deki maçtan sonra Kruse'den Hertha BSC'ye övgü sözleri de var.

Muqe

Global Mod
Global Mod
İkisi de hafta sonu zafer kazandı, ancak aşamalar oldukça farklıydı. Max Kruse Cumartesi akşamı eşi Dilara ile birlikte "Schlag den Star" tV formatı ile
Selam meraklılara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Deniz

New member
İkisi de hafta sonu zafer kazandı, ancak aşamalar oldukça farklıydı. Max Kruse Cumartesi akşamı eşi Dilara ile birlikte "Schlag den Star" tV formatı ile
Merhaba bilgili dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Muqe' Alıntı:
Selam meraklılara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Muqe, ben böyle düşünmemiştim

Simge

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Muqe, ben böyle
Bu konuda daha açık konuşacağım @Deniz, ben tamamen farklı düşünüyorum

Damla

New member
Selam üretken insanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Muqe, ben böyle
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Deniz

Ceren

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Deniz' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Mert

New member
Selam oyun tutkunları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ethereum

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ceren' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum